Glassmonster!

Idag ringde veterinären från djursjukhuset där hon var i veckan och fick sina tänder utdragna och så kollade dom upp halsen. Enligt odlingen dom gjorde på hennes tonsiller så var det inget fel på dom. Dom senaste dagarna har hon haft flera av sina "anfall" när hon börjar dra in luft och har ett "snarkande" ljud. Om man lyckas få henne att slappna av så andas hon normalt igen.

Veterinären tyckte att vi skulle överväga att operera gommen. Den är mjuk istället för hård och det påverkar det hela. Sedan så har hon väldigt smal hals. Tills vidare så tyckte hon att vi ska se till att hon dricker mycket och så ska vi ge henne glass när det är varmt eftersom halsen sväller upp i värmen.

Att ge henne glass är inga problem. Chanel älskar glass :)

Kommentarer
Postat av: Anna, Baby Boo, Wilson & Tigger

Det är väldigt vanligt att Chihuahuas gör såhär.Vi kallar det "snorkar" Det enklaste är att stryka dom över halsen, neråt, från hakan ner över halsen med långa fasta sakta rörelser, eller ta två fingrar och sätta framför näsborrarna tills dom tar ett andetag genom munnen. Det händer ofta på mina grabbar och är inget farligt om det inte är tx noskvalster.



Det brukar bli värre om det blåser eller om dom är glada till exempel.

2010-07-19 @ 19:58:36
URL: http://poshpooches.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Husdjur Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0