Lagerrensning

Jag blev jätteglad när jag fick mail från Le Chien om att dom nu har lagerrensning. Förra året hade dom också rea så jag har väntat och väntat i förhoppning om att det ska bli någon och den som väntar på något gott...

Förutom det som finns med 30-50% rabatt så är det även 100kr rabatt på alla jackor, täcken och västar. Det erbjudandet vill vi absolut utnyttja! Chanel skulle verkligen behöva en ny jacka.

 Puppy Love

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg och urvalet av kläder och accessoarer som passar dagen till ära är enormt. Louis Dog har kommit med en gullig liten outfit som heter Puppy Love. Man väljer om man vill ha byxdressen eller klänningen och sedan kan man få 6 bokstäver med guldstenar på plagget. Supergulligt tycker vi. Chanel har ju passande nog 6 bokstäver i sitt namn också :)

 Rosa och 5 meter långt

När man flyttar till en ny stad så brukar man få trevliga rabatter och gratisprylar från olika affärer. Nu när vi lite halvt tillfälligt hamnade i Piteå så kom det passande nog 20% rabatt och gratis hundfoder från Djurmagazinet. Hundfodret var tyvärr Eukanubas foder och Chanel vägrar att äta det. Andra foder brukar hon i alla fall smaka på, men inte det.

Rabatten använde vi till ett nytt rullkoppel. Jag hade gärna shoppat lite mer när vi ändå hade sådan trevlig rabatt, men husse hade inte ätit något och då blir han så grinig ;)

Ett rosa Flexi Classic med 5 meters lina. Alldeles perfekt till Chanel. Det är bara synd att dom sällan har dom mönstrade modellerna på Flexikoppel i djuraffärer.

 Äntligen fredag

Idag blev vi väckta alldeles för tidigt av telefoninkopplargubben. Sedan har vi varit borta hela dagen och köpt lite nödvändigheter. Chanel tycker om när hon får vara med och det är alltid bra med lite miljöträning.

Vi lyckades också hitta ett ställe som Chanel kunde springa lös på. Det är alltid så kul att se när hon är tok-glad och springer i full fart.

Dagens shopping-outfit: Grön tröja med hjärtan och vingar på ryggen som kommer från Pinkaholic.

 Dagens outfit

Våra böner har blivit hörda. Äntligen händer det något med vädret. Idag har det varit riktigt behagligt ute och snön tinar i rasande tempo. Man får bara se till att Chanel inte nosar för länge under ett träd för det kan rasa snö när som helst och då kan det sluta illa. Idag har vi kunnat ta mycket längre promenader än vanligt och det uppskattas av både matte och vovve.

Dagen till ära hade Chanel en hoodie från Pampet, sele från Pinkaholic och koppel från Oops! My Dog.

 Första nyheterna från Wooflink för i år

Årets första kollektion från Wooflink hittade jag i morse. Den lite rockiga och tuffa stilen passar inte riktigt oss, även om det finns vissa undantag. Vi gillar däremot den fina passformen och att plaggen alltid är välsydda och av bra kvalitet. Bland dom här nyheterna hittar man lite vintage, lite preppy blandat med en dos djurmönstrat och rosetter.

Love You Dress



Melting Hearts Pants.


Wild Thing Carrier.


Sweet Treat Coat.

Jag blev alldeles lycklig när jag hittade den här jackan. Den är precis det jag har letat efter. Söt, lyxig och värmande. Nu väntar jag bara på att The Ritzy Rover ska få den eftersom dom brukar vara billigast och dessutom har de 15% rabatt just nu. Chanel måste bara ha Sweet Treat Coat, även om husse är tjurig och tycker att hon får för mycket.

 Hjärtligt med posten

Igår kom ett litet paket från USA med årets alla hjärtans dag-outfit. Vi är toknöjda och här kommer en liten sneak peak. Resten får ni se på hjärte dagen ;)

Hjärtan, rosa och gulligt, så det passar perfekt på alla hjärtans dag.


När jag började fota klänningen satte sig Chanel bredvid och försökte se så söt ut hon bara kunde. Hon tyckte det var dags att visa upp sig i bloggen igen :)

 The Macbeth Collection

Jag är på ständig jakt efter söta plagg och tillbehör till den fyrbente, men för tillfället spanar jag lite extra efter något som kan tänkas fungera som leksaksförvaring till Chanel. Av en tillfällighet så hamnade jag på Saks. Jag brukar inte titta in där annars eftersom att jag vet att deras djurtillbehörsavdelning har ett väldigt litet och tråkigt utbud. Idag hittade jag The Macbeth Collection. Saks hade bara tre olika varianter och mönster, men om man letar sig fram till The Macbeth Collections egen sida så kan man knåpa ihop sin egen hink/förvaring precis som man vill ha den genom att välja mönster, ikon och text. Vi gillar starkt det här och att skaffa sig något från Macbeth att förvara leksakerna i vore inte dumt.

 Våriga jackor

Nu när många vårkollektioner har kommit så längtar jag så mycket efter våren trots att den är närmare metern snö utanför fönstret. Förhoppningsvis så dröjer det inte länge innan det blir mildare ute och snön börjar tina bort.

Idag har jag suktat efter en ny vårjacka till lilla tjejen. Som vanligt så har jag mina små krav så urvalet blir inte jättestort i slutändan och vissa är dessutom svårare att få tag på än andra.

Jackorna hittas hos Posh Puppy Boutique, Le Chien, BaxterBoo och Ruff Ruff Couture.

Jag är lite smått förälskad i allihopa på olika sätt. Innan jag bestämmer mig så måste jag kolla upp möjligheterna att kunna beställa hem dom. Nummer 2, 3 och 4 vet jag att jag kan beställa utan problem, men det är alltid lite krångligt när de inte skickar till Sverige.

 Snart dax att bli somrigt kopplad

Inför våren och sommaren så står nya selar i somriga färger på önskelistan. Vi vill såklart ha matchande koppel också. Både jag och husse är mer än måttligt irriterade på rullkopplet från Oops! My Dog, så i framtiden kommer vi bara att använda oss av rullkoppel från Flexi då de i alla fall har bättre kvalitet.

Inför vintern köpte vi en sele från Pinkaholic och den är riktigt bra; lätt att sätta fast/ta av och Chanel kan röra sig obehindrat. Den selen har päls på insidan och det fungerar ju inte i sommarvärmen, så nu behövs ett nya.

Beställningen för selarna måste ju vara inne innan den 31:a januari, så jag måste skynda mig att bestämma mig för om det blir dom eller inte. Dessutom kanske det blir något mer. Husse är lite negativ till att jag köper mer saker till henne eftersom jag tydligen har lagt 6 500 på hennes på mindre än ett år, men matte tycker att Chanel behöver lite nytt inför våren.

Den svåraste att matcha är den prickiga selen för den rosa färgen är så speciell, så jag tror att vi får satsa på ett vitt koppel till.

Selar:
Sprinkles Flirt Harness (den blåa vill vi ha)
Florece Pinka Harness
Naava Flirt Harness
Polka Dot Jacket (en modell från äldre kollektioner som är på rea hos Doggie nu)


Koppel:
Flexi Color - Blå
Flexi Black & White - Ornament
Flexi Elegance - Mother Pearl
Flexi Hawaii - Gul
Flexi Color - Lila

Alla koppel hittas hos Doggie, förutom modellen Elegance som finns hos Barky Hundshop för bara 155 kr.

 En morgonpigg Chihuahua

Chanel brukar vara duktig på att sova länge, men idag ville hon inte alls. 06.30 var det dags att vakna tyckte hon. Jag kämpade med att försöka få henne att sova till närmare halv åtta, men det gick inte alls, så det var bara att kliva upp och ge sig ut i kylan med henne.

Nyligen ringde jag och pratade med min förhoppningsvis framtida chef. Om jag har tur så kan det lösa sig med lägenhet i Stockholm, annars blir jag hemskt besviken.

Idag så ska jag bada lilla Chanel. Det är inte det bästa hon vet kanske för hon fryser så mycket efteråt, men hon blir alldeles fluffig och doftar så gott.

Dagens vill ha är därför den här mjuka badrocken som skulle värma Chanel lite efter badet.

Badrocken hittas hos FamousChihuahua.

 Dagens utflykts-outfit

Idag åkte vi långt ut i skogen för att husse skulle testa skotrar. Chanel var såklart med. Hon tyckte att det var lite kallt idag så hon fick mest sitta innanför min jacka, men vi var inte där så länge. Husse var missnöjd med skotrarna man fick testa, så vi begav oss iväg för att äta lunch istället.

Matte passade på att fota Chanel medan husse tankade. När husse är borta så spanar alltid Chanel efter honom.

Dagens outfit bestod av en rosa tröja och en rosa pälsväst från Puppy Angel. När vi var ute hade hon en rosa sele från Pinkaholic. Tyvärr är det på millimetern att det går att ha selen ovanpå den tjocka västen.

Nu tittar hon efter husse. Hon blir inte alls glad när husse går.

På ryggen av västen sitter det ett vitt hjärta med små kristaller. Västen och tröjan fick hon i julklapp.

 Tjugonde kollektionen från Puppy Angel

Även Puppy Angel har släppt sin nya kollektion. Det här är deras 20:nde kollektion och dessutom 10 års jubileum, så det är partystämning i hela katalogen. Puppy Angel har tre teman i vårens kollektion; Rock'n'roll, Barbie och Marine. Att man kan hitta många andra färger än rosa är såklart ett plus, men tyvärr blev jag hemskt besviken. Inget i katalogen väckte något direkt ha-begär. Jag vet inte vad det är, för jag brukar gilla PA, men kanske beror det på att jag aldrig har gillat klänningar med tyll eller så är vi inte så rockiga.

Katalogen kan ses här.


Vi vill inte vara totalt omöjliga, så vi kan visa upp en sele som vi faktiskt gillar. Den är det enda som får fyra tassar upp. Den har utbytbar dekoration så man kan välja mellan en björn och en blomma. Gulligt tycker vi! Frågan är bara om den passar, för PA:s selar brukar vara för stora för Chanel.

 Vårens Puppiakatalog

Det kommer nya kollektioner hela tiden nu och det gillar jag såklart. Puppia är ett märke som är "storasyster" till Pinkaholic. Personligen så brukar inte jag gilla Puppia lika mycket som Pinkaholic då det inte riktigt har den söta stilen som jag gillar, men i den här kollaktionen blev jag imponerad av flera plagg. Puppia har många fina selar också, men tyvärr är dom för stora till Chanel.

Vi gillar de söta topparna med matchande tiktrosor, men det är synd bara att Chanel inte kan ha den typen av trosor när hon löper och det är lite onödigt att sätta på henne sådana när hon inte gör det. För oss känns Puppy Love-linnet nästan som ett måste :)

Hela katalogen kan ses här.

Det här skulle vi gärna klicka hem:

 Flytta till huvudstaden!?

Idag är jag jätteglad. Jag har blivit erbjuden ett jobb i Stockholm som jag verkligen vill ha. Det skulle vara så underbart med ett fast jobb som dessutom är heltid. Att dessutom kunna lämna Piteå och ta sig mer söderut vore riktigt trevligt. Jag trivdes ju bra när jag bodde i Uppsala, så att bo i Stockholm vore nog fint det med.

Jag undrar vad Chanel skulle tycka om att bo i Stockholm. Vi var där i våras och då var det godkänt tror jag. Hon gillade att skutta på Djurgården och hälsa på andra hundar :) Lite fler Chihuahuaor kan hon ju få träffa där också.

Nu finns ju bara det jättestora problemet - BOSTAD!! Jag behöver en lägenhet för att kunna ta jobbet. Hoppas, hoppas, hoppas att det löser sig.

Så här skulle vi se ut på Sergels torg ;)

 Beverly Hills Chihuahua

Jag har alldeles nyss sett filmen Beverly Hills Chihuahua. Den handlar om en bortskämd Chihuahua vid namn Chloe som lever lyxliv i Beverly Hills med sin matte Vivian. Medan Vivian åker bort så tar den oansvariga systerdottern Rachel hand om Chloe som råkar komma bort under en resa till Mexico. I filmen får man följa Rachels letande efter Chihuahuan.

Det är en underbar film och jag bara älskar alla söta hundkläder, hundkalaset och när Chloe har sina vänner på besök då de sitter i egna solstolar vid poolen. Man blir absolut på shoppinghumör när man ser filmen. Chloe har söta klänningar med matchande hattar och skor. Många ombyten är det dessutom :)

Allt som Chloe bär matchar perfekt.

Gullig outfit på Chloe och hon har på sig diamanthalsbandet som hänger med genom hela filmen.

Hundkompisarna är på besök hos Chloe.

Chloe och Rachel är på väg till Mexico.

Chloe på shoppingtur.

Nu har det dessutom kommit en andra film; Beverly Hills Chihuahua 2. Den vill jag också se, för den här filmen rekommenderar jag verkligen till dom som gillar söta filmer med massor av hundar.

 Dagens outfit

Idag blev det superkallt igen, så det blir korta snabba promenader för oss. Chanel vill inte alls vara ute. Istället blir det aktivering inomhus sådana här kalla dagar. Bus och träning. Jag har insett att min lilla Chi kan vara riktigt envis. Om man ska lära henne något nytt så måste man ha något som är supergott, helst kött av något slag. Om man bara har någon tråkig hundgodis så vill hon då verkligen inte testa att göra något hon inte kan sedan tidigare. Nåja, hon är så mysig min lilla tjej. Jag gillar hennes envishet :)

Dagens outfit består av en av fleece-tröjan Amore från Puppia. Matte tycker att hon passar jättebra i lila :)

 Städ-tajm

Idag var det städning som stod på dagordningen. Det är inget som Chanel uppskattar så mycket, för hon tycker att dammsugaren låter för mycket. Efter att vi flyttade insåg jag att Chanel har hemskt mycket leksaker och jag har ingen låda eller korg till dom, så leksakerna ligger överallt på golvet. Innan städning så måste dom bort och fick hamna i en flyttkartong som inte blivit kastad ännu. Då blev Chanel olycklig, så hon skulle bestämt ner i kartongen och vara med sina älskade leksaker.

En liten hemlighet är att jag råkade dammsuga upp en av hennes små bollar, men efter att jag plockade isär dammsugaren och letade bland dammet i dammsugarpåsen så kom den fram. Hon tycker hemskt mycket om den bollen så jag hade inte hjärta att låta den vara kvar i dammsugaren.

 Pinkaholic vår och sommar 2011

Jag blev helt överlycklig när jag fick se att Pinkaholics vår- och sommarkollektion har kommit. Pinkaholic är mitt favoritmärke på hundkläder och jag tycker verkligen om deras söta sommarkläder.

Hittills har Chanel bara en sele från Pinkaholic, men jag skulle gärna se till att det blev fler i vår. Det är bara svårt att välja. I vår och sommar så vill jag gärna ha söta linnen och klänningar till Chanel, så därför är det mest sånt som finns bland mina favoriter.

Hela katalogen kan ses här.
Om man beställer genom Posh Pooches innan 31 januari får man 10% rabatt.

Det här önskar vi oss:

 Vår och sommar från FPO

For Pets Only har nu kommit med sin vår- och sommarkollektion och den innehåller precis det vi älskar; rosa, rosetter, volanger och allt är sött som socker. Man kan beställa allt från kollektionen via Posh Pooches. Jag är så glad att lite vårplagg börjar komma nu. Då betyder det att det går åt rätt håll. Sommaren är inte allt för långt borta nu :)

Här är våra favoriter och det mesta är såklart rosa:

Supergulliga selar. Chanel skulle vara så söt i båda två. Dom finns även i andra färger.



Många söta hoodies finns bland vårnyheterna. Båda har volang, rosett(-er) och öron på luvan. Så gulligt!


Vårens tjejigaste väska! Jag tycker att den ser ganska mysig ut och den vore nog perfekt för min lilla prinsessa.


Den här cykelkorgen får fyra tassar upp! Toksöt och riktigt bra med en cykelkorg till hunden. Den har säkerhetskoppel på insidan som fästs i halsbandet eller selen på den fybente.

För att se hela kollektionen, klicka här.
För prisuppgifter så kan man maila Posh Pooches. Just nu känner jag för att beställa allt :)

 Små kalla tassar

Under helgen har det varit riktigt vidrigt kallt här. -33 grader som värst och Chanel är inte riktigt så villig att vara ute då, så det blir snabba, korta svängar ute. Hon hinner precis göra sina behov och sedan ska man helst springa in med henne. Jag tycker så synd om henne, därför har jag mer eller mindre bestämt mig för att nu måste jag skaffa något till hennes tassar. Chanel tycker ju om att vara ute egentligen, men hon gillar inte att frysa om tassarna.


Rosa camoboots - 275 kr, Le Chien
Rosa boots med reflex - 255 kr, Le Chien
Leoparmönstrade comfort boots - 299 kr, Petster
Gröna Pawz rubber boots - 14.95 usd, Funny Fur
Vita och röda skor, Fou Fou dog - 50 usd, Funny Fur

Det lutar åt dom gröna små gummiskorna eftersom jag tror dom är lättast att gå i, men jag tror att dom andra modellerna är varmare. Det är svårt när man inte kan prata med Chanel och fråga om dom är bekväma eller inte ;)

 Kaninens år

År 2011 är kaninens år. Jag brukar inte ha någon större koll på sådant, men jag råkar veta att året jag är född är råttans år och Chanel är född i oxens år.

Att det är kaninens år såg jag när jag tittade in hos Pet Flys. Dom har gjort kläder tillägnade detta söta djurets år. Det finns en klänning, ett linne och en tröja att välja mellan. Plaggen är riktigt fina, även om vi föredrar färger som är sötare än svart.

 Sött till Alla hjärtans dag

Nu kan man se en speciell Alla hjärtans dag-kategori i många webshoppar för de fyrfotade. Idag är det precis en månad kvar till hjärte-dagen. Här vet vi inte riktigt vad vi ska göra då, men något mysigt blir det och Chanel kommer självklart att få vara med.

På alla hjärtans dag hade hon gärna fått ha den här hoodien och byxorna från Monkey Daze:

 Leksaksförvaring

Nu när alla Chanels leksaker är framme inser jag hur många hon verkligen har och dom är överallt. Därför har jag bestämt att hon verkligen måste ha en låda till leksakerna. Tyvärr är utbudet riktigt dåligt på sådana. Helst hade jag velat ha en leksakskorg från Louis Dog, men dom verkar ha slutat tillverkas. Den enda jag hittar är Wishbox som är tänkt till att lägga julklapparna i, men den skulle nog fungera bra att ha leksaker i också.

Wishbox från Louis Dog kostar 60 dollar hos Doggie Couture Shop och då tillkommer även frakt och tullkostnader.

 Att synas i mörkret

Nu bor vi i en liten by som har hemskt dålig gatubelysning, många bilar kör förbi huset och på den här årstiden är det ju mörkt ute nästan jämt. Många här är faktiskt väldigt duktiga på att använda reflexvästar när dom är ute och promenerar. Idag såg jag även hundar som hade reflexväst och då insåg jag att det vore ju perfekt på Chanel. Hon är så liten så hon syns knappt, men med reflexer skulle hon synas lite bättre i alla fall.

Jag kom på att jag nog hade sett reflexvästar i Hurttas sortiment och mycket riktigt fanns det mycket med reflexer där. Att allt dessutom kunde väljas i rosa är ju bara för underbart :)



Alla tre västar kan köpas i gult, orange eller rosa. Västarna är tillverkade i elastiskt och vattenavvisande material för att den ska vara bekväm på hunden. I nacken finns en liten lapp att skriva ägarens telefonnummer på om vovven skulle komma på villovägar.


En reflexscarf som är lämpad för långhåriga hundar, då ett halsband eller en sele kanske inte syns så bra på dom.


En justerbar sele med högklassiga reflexer. Även en sådan skulle nog hjälpa Chanel att synas i mörkret.


En y-reflexsele i vadderad neopren. Även den finns i gul, orenge och rosa.


Ett koppel med reflexer som matchar Hurttas reflexhalsband och selar. Det syns väl i mörkret och lämpar sig för promenader i stan eller längs landsvägar.


Våran slutsats är att vi vill ha allt detta i rosa :)

 Här förvaras Chanels saker

Chanels garderob hade såklart hög prioritet när det gäller att få ordning. Min bebis är viktigast ;)

Här kommer ett par bilder. Tyvärr har vi inte så mycket garderober här i lägenheten, så jag har fått klämma ihop hennes saker på den plats som finns. Jag insåg att jag verkligen måste skaffa nya galgar till henne. Nu använder jag bara dom som följer med kläderna när man köper dom och dessa kartonggalgar är inte så bra.


Dom plaggen som har galgar. Det är en liten blandning av plagg från Pinkaholic, Puppy Angel, Puppia, Pet Flys och Wooflink.


På två hyllor lyckades jag få plats med plaggen som saknar galge, halsband, selar, schampo, saxar, handdukar, viktiga papper och massvis med annat.

Någon gång vill jag köpa en garderob till Chanel som är bara hennes. Som synes så är det här en gammal racklig garderob med läskiga brunblommiga papper på hyllplanen.

 Flyttoutfit

Igår och idag har vi pysslat med att ta hit alla saker till nya lägenheten och packa upp allt. Det är kaos här nu, men det går hela tiden åt rätt håll som tur är. Nu längtar jag efter lite ordning.

Chanel uppskattar det hela i alla fall. Hon får återse leksaker och ben som hon inte har haft på några veckor nu. Här kan Chanel tyvärr inte få någon egen garderob, men jag har nog lyckats få plats med allt ganska bra.

Jag tog en liten outfit bild igår när hon använde sin tröja från Pinkaholic för första gången. Hon skulle ha fått den i födelsedagspresent, men den har legat hos mina föräldrar i flera månader. Jag är supernöjd med den. Som med det mesta så är den finare i verkligheten.

Husses iPhone får inte godkänt av mig, för den här bilden blev inte alls bra som han tog :(
Tröjan tillhör en kollektion som heter Apple Delight och kan även köpas i rosa, men vi valde en benvit eftersom jag tycker att hon har så mycket rosa redan. Den är beställd från Posh Pooches.

 The Pet Jetsetter

Bebisar har skötväskor, så nu finns ett motsvarande alternativ till den fyrbente familjemedlemmen. The Pet Jetsetter är en väska som har fack för allt en hund kan behöva under en dag; matskål, vattenskål, vattenflaska, godis, borste och ett stort fack för leksaker, mat, filt med mera. Väskan är perfekt som övernattningsväska eller om man ska på en dagsutflykt.

Jag har länge velat ha en speciell resväska till Chanel och den här är ju bara för söt. Den kan klickas hem för drygt 400 kr om man vill sin hunds namn broderat på (vilket jag såklart skulle vilja). Vi gillar den rosa/creme-färgade mest.

Designern bakom The Pet Jetsetter är Paige Metzger. Hon äger en Sheltie som hon alltid vill ha med sig överallt. Hundens saker brukade hon ha i en ryggsäck, men hon glömde bland saker. Då fick hon idén om en väska med fickor som är dekorativa med ettiketter och den ska vara söt och rolig. Paige tillverkade några väskor och upptäckte att kunderna älskade dom.

Även vi skulle nog tycka hemskt mycket om den. Det finns otroligt dåligt utbud av resväskor till hundar. Min lilla tjej har hur mycket som helst med sig när hon reser, så en egen väska är ett måste.

 Rea!

Posh Pooches har en alldeles underbar rea nu. Det är så jag vill att en bra rea ska se ut :) Tyvärr fanns ju inte allt som vi gillade i rätt storlek, men en del i alla fall.

Favoriten är den blåa jackan från Puppy Angel längst ner till höger. Chanel skulle vara så fin i den nu i vinter.

 Cartoonize My Pet

Jag råkade hitta Cartoonize My Pet av en slump när jag googlade efter söta Chihuahua-bilder. CMP tecknar djur i alla färgkombinationer man kan tänka sig (om färgen man söker inte finns så hjälper vänliga Fran gärna till med att göra en i den önskade färgen). Djuren kan man sedan beställa på till exempel en mugg, brevpapper, skor eller nyckelringar. Jag tycker att dom är helt fantastiskt söta. Min lilla Chanel fanns som tur var redan med bland alla Chihuahuaor.

Här är ett urval av Chihuahua-prylar, men alla raser finns. Även en del blandraser. På nedre raden i bilden så ser ni en liten fawn-chi, som är som min lilla bebis :) Jag skulle vilja ha allt med en liten Chanel-look-a-like. CMP skickar även till Sverige och det får dom tassen upp för!

Om ni undrar över Chihuahuan som jag har lite överallt i bloggen nu, så fick jag lov av Fran att använda den i min blogg och det tackar jag så hemskt mycket för. Har letat länge nu efter någon som kan teckna en Chi åt mig, men nu hittade jag en som jag kunde låna istället.

 Spöken!?

Nu bor vi i en tillfällig lägenhet tills vi får flytta in i våran nya. Ingen av oss trivs här, men det värsta är nog att jag tror att Chanel ser spöken här. Det är ett gammalt hus, så det kanske finns sådana här. Chanel kan ibland morra eller skälla åt absolut ingenting. Vi bodde ett tag i Borås i somras där lägenhetsägaren sa att det bodde spöken där och Chanel var likadan då. Lite läskigt är det. Hoppas att det är snälla spöken så inte Chanel behöver vara rädd för dom.

 Nytt från Louis Dog

Louis Dog kommer som vanligt med underbart söta nyheter. Den här gången hittade jag bland annat värmande plagg med Musse och Mimmi Pigg som inspiration. Jag skulle nog kunna tänka mig att äga allt från LD, men prislappen är ju lite högre på dessa plagg. Något som jag är lite besviken på är att dom inte gör leksakskorgar längre. Jag hade så gärna velat ha en.


Dom mysiga bäddarna är så fina och välgjorda. Jag tror att Chanel skulle tycka att det vore riktigt mysigt i en sådan.

 My Little Closet

My Little Closet öppnades under 2010. När jag har tittat in där tidigare så har inte sortimentet varit särskilt stort och jag har inte hittat särskilt mycket som intresserat mig, men nu har jag verkligen ändrat uppfattning. Webbshoppen har många söta saker till den fyrbente. Min favorit är märket Dear Dog. Allt är gulligt, har bra priser och av bra kvalitet, precis som jag vill att det ska vara.

Jag hittade några favoriter som jag gärna skulle klicka hem till Chanel. Allt kostar mellan 199-299 kr.

My Little Closet har dessutom en liten mellandagsrea :)

 Nyårslöften

Chanels nyårsafton tror jag var ganska bra. Matte, husse och vovve åt middag med vänner. Chanel fick smaka oxfilé och det uppskattades mycket. När klockan slog tolv tittade vi på fyrverkerier och som tur var så är hon inte så rädd när det smäller. När dom kommer för nära så är hon lite skakig, men annars så är det inga problem.

Nu när det är nytt år så ska man såklart ha nyårslöften och även några löften gällande Chanel har gjorts. Dessa tre löften ska hållas under 2011:

 Mellandagsrea

Chanel och matte har haft lite julledigt från bloggen, men nu när det är nytt år är det dags för nya tag. Jag har försökt spana efter mellandagsrea till de fyrbenta, men det finns tyvärr inte mycket att hurra för tycker jag. Doggie har lite, men det var inte direkt något som gav stort "ha-begär". Några favoriter hittade jag:

Husdjur Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0