Chanel finns alltid där när det behövs.

Ibland så funderar jag på varför flera jobbiga saker ska komma på en gång för. Kan saker och ting spridas ut lite här i livet? Fast då kanske man skulle klaga på att livet är jobbigt jämt.

Det räckte visst inte med att jag och Chanel måste sakna husse i en evighet. I natt gick min kära farmor bort. Det var såklart hemskt tråkigt, men jag är glad att jag fick vara där när det skedde.

Chanel känner verkligen på sig att något är jättefel. Hon lämnar knappt min sida och har legat i soffan och gosat med mig massor. Hundar är verkligen underbara djur.

 Nytt koppel till Chanel

En av dom första sakerna som jag brukar göra på dagarna är att titta in bland alla söta vovve-bloggar. Posh Pooches blogg är en av dom. Idag blev jag jätteglad när jag tittade in där och fick se ett gäng söta koppel från Pet London.

Update: Vi har nu beställt ett grönt med en glass på från Posh Pooches. Jag längtar sååå mycket tills det kommer :)


Nu gäller det bara att kunna bestämma sig vilken färg som lilla Chanel ska få :)

 Vinn hundfoder hos Diana!


Jag hittade ännu en tävling. Den här gången gäller det en 5 kgs-påse hundfoder från Magnusson Petfood. Om man vinner får man välja en påse ur Meat & Biscuit-serien.


Jag och Chanel hoppas på att vinna en rosa junior-påse :)

Tävlingen hittas i Dianas blogg. Där finns instruktionerna för att medverka.

 Tävla om hundsaker!


Just nu kan man tävla hos frallan Elsa om ett paket med leksaker, hundgodis och skötselprodukter. Sista tävlingsdaggen är 10:e september. Titta in i Elsas blogg och läs instruktionerna för att vara med :)

 Väckt av Chanel...

Chanel väckte mig vid klockan 11 idag. Jag var inte jätteglad för det eftersom jag fortfarande var toktrött, men det var bara att kravla sig upp ur sängen för lillan var kissnödig. När hon har sovit en hel natt är det alltid panik för henne. Nu är det nog 2 månader i alla fall sedan hon kissade inne, men jag skyndar mig ändå upp. Jag vill inte chansa så det kanske slutar med en olycka.

Efter hennes tur på gräsmattan såg jag först Top Dog USA och nu är det Mannen som talar med hundar. Båda är riktigt bra program tycker jag. Idag ska Ceasar hjälpa en fralla som heter Bosley. Det är helt fantastiskt hur han kan förändra en hund på bara någon minut.

Av att se dom programmen blir jag väldigt inspirerad till att lära Chanel nya saker. Måste komma på något kul att börja träna på :)

 "Fulåldern"

Alla hundar verkar gå igenom en såkallad "fulålder". Mammas hundar har haft sådana och min Chanel har nog sin fulålder nu. Jag tycker att hon är söt ändå, men hon är lite tufsig och så. Tidigare såg hon ut som en skottkärra för frambenen hann inte riktigt med när resten av kroppen växte, men nu har dom börjar komma i kapp :)

Så småningom kommer nog lite mera päls och det ser jag fram emot. Just nu fäller hon otroligt mycket. Kanske är det valppälsen hon tappar för att få vuxenpäls istället...


Hon har förresten blivit mycket mörkare på ryggen. När jag hämtade henne hade hon en smal, svag strimma av svart päls som gick från svansen och efter halva ryggen. Nu är hon en bred svart rand över hela ryggen som går ner bakom frambenen. Det kanske sprider ut sig ännu mer, så det blir en mörk Chanel. Det ska bli intressant att se.

 En bilbädd

Det blev faktiskt ingen beställning alls från Puppy Angel. Husse ringde och allt möjligt hände på en gång, så då bestämde jag att jag ska vänta med att beställa därifrån. Jag får klara mig utan dom där 10%.

Jag är lite irriterad över att jag inte kunde träffa husse i helgen, så det blev istället att jag och lilltjejen åkte tillbaka till Luleå. Hon var så glad när hon kom hit. Alla leksaker skulle provbitas och ett par varv i trappan blev det också :)

I mitt lilla kvällssurfande hittade jag något som jag absolut skulle vilja ha till Chanel. En Furcedes!! Den perfekta bilen till den lilla hunden. Fast den här bilen sover man bara i :)



Bilen kommer från Haute Diggity Dog.

På sista bilden är det två av Paris Hiltons hundar som sitter i en sådan bil. Undra hur många hundar hon har? Jag vet i alla fall att flera heter Tinkerbell och en av dessa Tinkerbell tappade hon ju bort en gång. Kan inte vara lätt att ha henne som matte.

Om man vill skaffa en sådan Furcedes till sin fyrbente familjemedlem så får man ge ca 250 dollar för den.

Den är absolut en kul grej och riktigt fin, men är den värd 250 dollar? Nja...

 Innan klockan fyra...

Nu är stressen riktigt överhängande. Innan kl 16 ska beställningen vara inne hos Posh Pooches om man vill ha 10% rabatt på allt från Puppy Angel och Puppia. Det är ju så svårt att bestämma sig :)

Just nu ser min beställning från Puppy Angel ut så här, men jag är inte helt säker ändå. Vovven på bilden tycker jag var jättesöt med tröjan under västen, så det lutar det väldigt mycket åt att jag beställer. För övrigt så ser det ut som att den hunden har rouge. Vem sätter rouge på sin hund? Vilket påhitt!

Nåja, nu ska jag och Chanel gå på promenad. Då kan jag fundera lite under tiden. Jag vet ju inte ens vilken färg jag vill ha på allt :)

Puppia-beställningen är däremot klar sedan länge. Det blev bara en tröja därifrån.

 En dag i Umeå

Idag tog jag och lilltjejen en tur till Umeå. Jag har varit där många gånger eftersom att min mormor bor där, men jag har aldrig kört bil, så det var inte det lättaste att hitta. Chanel tyckte att dom hade stora och fina gräsmattor i alla fall, så Umeå får tassen upp av henne!


Denna gång körde vi en Audi A6:a. Chanel tyckte den var helt okej, men inte som hennes "räkmobil". (Jag och husse kallar henne för räkan ibland, därav heter "hennes" bil räkmobilen).

 Bus med Morgan :)

Idag har Chanel varit riktigt busig och så fort jag slutar leka med henne så ska hon ha igång mig igen. En av hennes favoritleksaker heter Morgan och är ett marsvin :)


Idag har jag sålt den här soffan. På fredag kommer hon och hämtar den. Jag längtar efter en ny fin soffa nu :)

 Granny Chic från Louis Dog

Jag blev jätteglad när jag klickade mig in bland nyheterna hos Funny Fur och hittade en ny kollektion från Louis Dog. Den heter Granny Smith och innehåller några färgglada plagg, ett litet hus, halsband och en bädd.


Huset var helt underbart gulligt, men inget annat fick det att kittla i shoppingnerven.

Halsbandet är visst till för att värma hunden kring halsen. Kanske kan det vara fint att ha My Apple Pie Coat tillsammans med Leo Pompom Necklace, men jag vet inte riktigt. Det är inte Chanels stil i alla fall. Eller snarare den stil jag har bestämt att hon har ;)

Kan dom inte designa en väska också? Det är dom riktigt duktiga på och jag skulle klicka hem en på studs!

 Dagens outfit

I dag är det regnigt och tråkigt ute. Jag vill ha tillbaka sommaren. Chanel gillar inte heller regnet. Hon ställer sig på altanen under taket och börjar skaka. Jag har tagit på henne en tröja och då går det lite bättre, men hon skuttar ut på gräset, gör det hon ska och skyndar sedan in.

Idag sportar Chanel Puppy Angels bow hoodie. Den är en favorit i hennes garderob :)

 Puchi

Jag har länge velat ha något från Puchi till Chanel, men det har inte riktigt gått längre än till en önskan. Man kan beställa från Posh Pooches och slutdatumet är imorgon kväll (23/8). Nästan allt skulle jag kunna tänka mig att beställa :)



Cookie Dog Hoodie är en supermjuk huvtröja som skulle vara jättefin på lilltjejen.

Pink Diamante Heart Collar
är visst ett katthalsband, men Chanel har ju miniliten hals.

Puppies Paw Print
används för att föreviga valpens tassavtryck.

T-shirtarna från Puchi är ju bara underbara. Dom här två är mina favoriter.

Delight Cake Dog Toy
finns som både strawberry och chocolate. Dom är så fina, men det finns inga mått på hur stora dom är. Riktigt fina och dom piper också :)


Något måste jag ju nästan beställa. Helst hade jag nog velat ha hoodien, men nu har jag redan beställt flera sådana. Har ju till imorgon att fundera så...

 En fräsande blomkruka

Igår kväll blev jag riktigt rädd. Chanel var ute på mina föräldrars gräsmatta som har staket runt. Det var mörkt ute och Chanel började skälla åt en stor blomkruka. Jag trodde att hon bara såg något spöke, men hon ville inte sluta skälla trots att jag sa till henne flera gånger. Till slut började blomkrukan fräsa, så då insåg jag att det var en igelkott där. Jag blev jätterädd och sprang ut för att hämta henne. Tänk om den hade bitit henne, gett henne löss eller sjukdomar. Som tur var så klarade sig min lilla tjej :)

 Gå i trappor är visst kul :)

Chanel kan gå i raka trappor. Både uppåt och nedåt. I mina föräldrars hus är det en svängd trappa och den är lite svårare tycker Chanel. Hon har bara kunnat gå upp några få steg och sedan gått ner. Nu har hon däremot lärt sig att gå hela vägen upp och det tycker hon är jättekul. Tyvärr kan hon inte gå ner igen. Så nu springer hon upp hela tiden.

När det börjar bli lite väl tyst så börjar jag leta henne och ropa hennes namn för att se vad hon gör. När hon inte kommer så går jag upp för trappan och då står hon där och viftar på svansen och blir så glad när jag hjälper henne ner igen :)

Hon är så söt, min lilla tjej :)

 Äntligen en Pet Flys!

Måste ju visa lite bilder på mitt senaste inköp till Chanel. Hennes efterlängtade Pet Flys har vi äntligen hämtat :)

Jag har inte varit hemma i lägenheten på länge och paketet kom den 10:e, så det var ju dags att hämta det.


Den här väskan har jag velat ha i evigheter. Det tog ju ganska länge innan jag bestämde mig för vilken färg jag skulle ta, men till slut valde jag den här och jag är mycket nöjdare än vad jag trodde jag skulle vara. Jag var orolig att den skulle se plastig ut eller att den bruna färgen skulle vara hemsk, men så var det inte alls. Den är mycket finare i verkligheten och den är riktigt välgjord.

Jag köpte också en liten leopard som det är bajspåsar i. Det fick bli en leopard för att matcha filten och insidan som också är leopardmönstrad. Även den kommer från Pet Flys. Extra plus får leoparden för att den innehåller lila påsar, så det ska matcha väskan perfekt.

Chanel provsitter :) Direkt jag satte fram den hoppade hon in och började böka runt. Den fick tassen upp!

Som man kunde se redan på förra bilden så har hon även en matchande klänning. Det finns många fina "ready to ride"-plagg som man kan skaffa för att matcha sin Pet Flys-väska.


På ryggen av klänningen och på sidan av väskan finns texten "Puppy Love Forever". Jättegulligt tycker jag :)

Vi är mycket nöjda med vårat köp. Så småningom ska hon få ta premiärturen i sin nya väska i bilen.


Jag beställde den från Posh Pooches, som har bäst priser på Pet Flys. Tack Anna! Både Matte och vovve är nöjda :)

 Matte och vovve saknar husse

I dag har jag och Chanel varit i våran lägenhet i Lycksele. Det var packning som stod på dagordningen. Sagt och gjort så packade jag i nästan tre timmar. Nu är allt viktigt i Luleå istället.

Det är knappt att jag ens orkar tänka på vovve-saker eller bloggen egentligen, men jag behöver koppla bort tankarna ibland. Jag har skrivit av mig lite tidigare i bloggen, men det är svårt att göra det och att inte göra det. Helst av allt vill jag inte att Chanel ska märka att något är fel, men det är klart att hon gör det. Husse är borta och matte är ledsen. Jag fick prata med honom lite tidigare idag, men han var så hemskt nere. Det är så jobbigt att höra. Igår gav dom honom fel mat igen också så att han fick en allergisk reaktion. Idioterna dröjde en kvart med att ringa ambulansen. Kommer strypa dom där människorna om han inte skulle klara sig. Är man dödligt allergisk så måste ju personalen se till att han får rätt mat.

I nästa vecka hoppas jag på att kunna besöka honom. Det behöver jag verkligen. Det behöver vi båda.

Även Chanel skulle behöva träffa honom. Hon skulle bli så glad. Tokvifta på svansen, sätta bak öronen och bara skutta massor så hon inte riktigt vet vart hon ska ta vägen för att hon är så glad :)

 Love in pocket

Dagens vill-ha är Love in Pocket Sweater från Puppy Angel i grått. Den hittar man hos Doggie för 399 kr. Matchande halsduken vill ju lillan också såklart ha till, men den finns ingen prisuppgift på ännu.

Den skulle nog vara varm och mysig för Chanel att ha på kyliga höstkvällar.

 Räkan doftar gott :)

Även idag har varit en lugn dag. Jag är superförkyld, så jag orkar inte vara så aktiv. Trots det så har jag lyckats bada henne, så nu är hon en väldoftande liten räka :)

Här i Luleå är det riktigt kallt tycker jag. Jag saknar redan sommaren. Chanel fick på sig en liten tröja från Pampet när vi var ute, så att hon inte skulle frysa. När jag köpte tröjan åt henne så var den ganska stor på henne, men nu är det inte mycket till övers. Lilltjejen är vuxit mycket under dom här 6 månaderna som vi har haft henne :)

 En mysig onsdag

Jag har blivit jätteförkyld! Det är riktigt jobbigt. Avskyr att vara förkyld.

Det som gäller nu är mest mys i sängen. Jag ligger med datorn framför mig och pysslar med en ny design till bloggen och Chanel ligger bredvid mig och sover.

Lite daglig koll på vovvesidor måste man ju göra ändå :) Idag hittade jag den här söta leksaken. Det stod inte hur stor den är, men den är säkert lite för stor för Chanel. Söt var den i alla fall.

Både vovven och väskan piper :)

 Så här ser en champinjon ut :)

... Eller kanske inte...

Mina föräldrar har fyra Shih tzu, och just den svart-vita kallar min pappa för champinjon :) Han syftar såklart på att han är Champion, men han tycker att champinjon låter bättre. För 1½ vecka sedan blev lille Fonzie finsk Champion. Mina föräldrar åker mest till Finland och ställer ut hundarna eftersom att det är närmare att åka dit än till södra Sverige. Det finns nämligen inte så många utställningar i Norrbotten tyvärr.


Tydligen så har han blivit ganska högfärdig sedan han blev Champion också. Han ville inte alls ställa upp på en bild. Så fort jag skulle fota vände han rumpan till och gick därifrån. Mamma sa att han inte gillade att vara med på bild när han är rufsig i frisyren. Han busar så mycket på dagarna, så tofsarna på huvudet är aldrig lika fina på kvällen som på morgonen :)

 Idag har vi varit ute i solen

Jag försöker sysselsätta Chanel så gott det går så att hon inte ska tänka så mycket på att husse är borta. Vi var varit mycket ute. Mina föräldrar har en gräsmatta bakom huset som Chanel tycker om att springa på. Det är staket runt, men Chanel är ju så liten så hon kan krypa under, så jag får sitta ute medan hon busar. Hon börjar bli lydigare och lydigare när jag har henne lös, men ännu går det inte att lita på henne till hundra. Vi jobbar på lydigheten och det går åt rätt håll i alla fall :)

Även andra saker håller vi på att träna på. Jag har hört flera säga att äare till små hundar ofta struntar i att uppfostra hundarna och bara har dom för att dom är små och söta, men så ska det inte vara med Chanel har jag bestämt. Min vovve ska vara liten, söt OCH lydig :)

 Selar och koppel till hösten

Jag och Chanel tog ett beslut tillsammans om att åka upp till Norrland och hälsa på mina föräldrar när allt är som det är. Ingen kunde hjälpa mig med bostad där nere. Dagen har vi spenderat i bilen, ute på gräsmattan med massor av bus och nu har det blivit någon timme vid min dator för att titta på hundprylar som vanligt. Chanel ligger och myser i soffan bredvid mig.

Till hösten kommer det att skaffas några nya selar till Chanel och jag vill absolut ha matchande koppel också. Som jag har skrivit förr så vill jag helst ha rullkoppel och det funkar fint för både mig och vovve.



Först har vi en Pinkaholic-sele som redan är beställd. Efter lite letande hittade jag ett Flexi-koppel ur Hawaii-kollektionen i rosa och två från Avant Garde som heter Fifth Avenue och Couture Princess. Någon av dom kommer jag nog att skaffa för att matcha selen.

Puppias selar sitter som ett smäck på Chanel. Hon har en svart, men den lila skulle vara lite roligare tycker jag och den svarta har förresten börjat gå sönder. Även denna är beställd. Jag har stor beslutsångest över vad jag vill ha för koppel till. De två på bilden kommer från Flexi.

Den sista selen vill jag nog ha i grönt och kan hittas hos Le Chien. Där var det lite knepigt att hitta koppel som passar bra. Kanske borde man satsa på ett i en neutral färg istället? Det Camo-mönstrade är nog det jag har fastnat för mest ändå. De två övre kommer från Avant Garde och det nedersta hittas hos Flexi. Flexi-kopplet har en färg som heter Emerald Green och jag har faktiskt inte sett den färgen innan. Riktigt snyggt :)

 Bara matte och vovve

Det hände något ytterst tråkigt inatt. Vi lever allihopa, men det är bara jag och Chanel i bilen nu. Jag kan till och med skriva i bloggen nu vart vi är ju :) Just nu är vi i Västerås. Vi är på en parkering  utanför Ikea och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till faktiskt. Tyvärr känner jag ingen här och jag hittar ingenstans. Det är hemskt jobbigt.

Husse kommer tillbaka så småningom i alla fall. Det är synd om Chanel nu, för hon älskar ju sin husse och förstår inte riktigt varför han inte är här. Hon bara ser att matte är ledsen.

Vi har suttit ute på en stor gräsmatta vid Ica Maxi i flera timmar, Chanel hade roligt, men jag är helt rastlös. Nu vill jag bara att husse ska få ringa så jag vet vad jag ska ta mig till.

*Suck*

Nej jag ville bara skriva av mig lite. Allt är hemskt frustrerande just nu.

 Chanel har nosat på ännu ett nytt ställe i Sverige

Vi är på resande fot som vanligt :) Som tur är så har inte Chanel något emot att åka bil. Hon lägger sig och sover direkt som vi börjar köra.

Något som är mindre bra är att Chanels Flexi-koppel krånglar. Vi köpte det i slutet på mars och det har redan gett upp. Dåligt tycker jag. Jag trodde att Flexi hade mer kvalitet. Det hakar upp sig och vill inte dras ut eller åka ut som det ska. Som tur är så har hon även ett litet rosa, men medium-storleken är bättre för vardagsbruk tycker jag och husses händer är lite för stora för det lilla. Dessutom är det ju bra när det är 5 meter långt så hon kan springa lite extra.


Här var vi tidigare idag och rastade lilltjejen under resan!

 Väskfunderingar inför hösten

Just nu ligger jag och Chanel i sängen på ett hotell. Jag bloggar och Chanel ligger ihopkurad som en liten boll och sover. Husse är såklart också här, men han tittar på film :)

Här i södra Sverige är det lite bättre väder. Tror det var ca +25 grader i skuggan och nu ikväll kan man gå ut i linne utan problem. I Norrland behövde ju lillräkan kläder på sig på kvällarna, så det är verkligen skillnad på vädret i vårt avlånga land.

För tillfället drömmer jag om en ny hunväska till hösten. Det fanns en del söta alternativ hos Puppy Angel, Pinkaholic och Puppia:



  1. Quilted Pet Sling från PA. Gjord i mocka med mysigt vitt fåskinnsliknande tyg på in- och utsidan. Den ser så varm och mysig ut tycker jag. Absolut en favorit bland alla väskor hittills.
  2. Mona Lisa från Pinkaholic. Quiltad väska med förvaringsfickor på utsidan. Det verkar ganska praktiskt att man kan stänga igen den ordentligt så att Chanel kan hålla sig varm om kroppen när hon sticker upp huvudet. Vad jag har förstått så är det en favorit hos många i höst.
  3. Royal Paw Carrier från PA. Påminner otroligt mycket om väskorna från Juicy Couture. Mockaväska med gott om förvaringsutrymme för mattes prylar. Axelrem medföljer. Riktigt söt väska.
  4. Barbie Bone Carrier från PA. Undra varför den heter Barbie? Den ser i princip identisk ut som Puchis Bone Idle. Lite synd tycker jag, men fin är den absolut. Benformat fönster är fint, men jag vill gärna att väskan inte ska se ut att ha något med hundar att göra, för då kan man smuggla in henne där hon inte får vara egentligen ;)
  5. Noble Carrier II från Puppia. Den gillade jag direkt jag såg den från första början. Lyxigt väska i skinnimitation. Jag tänker höst och England när jag ser den. Den har gott om fönster för Chanel att titta ut igenom också. Helt underbar!

Jag hoppas att Louis Dog kommer med något nytt för hösten och vintern snart. Louis Dog gör alltid så underbara väskor. Ofta så kan jag vara lite sån som gärna vill ha saker som inte ser ut som alla andras, så jag funderar på att försöka hitta något märke som inte någon svensk butik/webshop tar in och skaffa mig en väska därifrån. Nog för att man sällan ser någon hund i kläder från Puppy Angel eller Pinkaholic i Norrland, så jag behöver nog inte oroa mig över att behöva se en hund i likadana plagg som Chanel :)

 T-shirtar med söta budskap

Jag tittade in bland nyheterna hos Le Chien och hittade två söta t-shirtar som skulle vara jättesöta på Chanel. Det börjar blir lite kyligt här uppe i norr på kvällarna. När vi var i Norge så fick hon ha på sig tröjor så hon inte skulle frysa. Det börjar nog bli höst snart minsann. Sommaren gick alldeles för fort tycker jag. Jag tror att Chanel kommer bli besviken när snön kommer och hennes älskade gräs försvinner. Vi får ta och övertala husse att vi måste lite söderut i Sverige så det är lite mindre snö :)

 Wooflink

Jag hittade en del nyheter från Wooflink. Det är bra att det finns lite annorlunda hundkläder också och inte bara puttenuttiga plagg med rosetter och fluff, men jag tycker att det ändå är lite väl rockigt för min smak.

Nu är jag dessutom mest intresserad av höst- och vinterkläder till min lilla tjej, så hon ska hålla sig varm och inget av dessa plagg verkar särskilt värmande.


Wooflink-nyheterna finns att beställa hos Funny Fur.

 Chanel fick träffa andra djur i grannlandet

Under vår vistelse i Norge har jag lärt mig att Border Collie är en riktigt mysig ras. Några släktingar till husse hade en sådan. Den var ju van vid att hålla koll och valla djur, så hon sprang efter Chanel hela tiden. Vovven hette Maggie. Hon var så gosig också och jag behövde aldrig oroa mig för Chanel, för jag visste att Maggie såg till att hon inte gjorde illa sig eller kom bort.


Sedan så var det en mindre lyckad incident som Chanel ställde till med. En som medverkade på släktfesten tyckte att Chanel skulle få träffa hönorna och se vad hon tyckte. Det slutade med att hönan sprang och Chanel i full fart efter. Chanel ville ju bara busa och tyckte det var jättekul att springa och jaga stackars hönan, men hönan sprang för sitt liv. Som tur var fick jag tag i Chanel ganska snabbt, men det var synd om hönan. Så kan det gå med en busig Chihuahua!

 Uppdatering från Norge

Nu har det varit dåligt med uppdateringar, men det beror på att vi är på släktfest i Norge. Det är riktigt fint här och Chanel får vara ute och springa massor. Hon har även fått träna på att vara lös mycket och det går riktigt bra, för hon börjar vara ganska lydig nu. Det går inte så länge det finns andra lösa hundar, för dom två som är här fungerar det inte så bra med. Dom är lite hårdhänta mot henne och när dom är så stora så kan det gå illa om dom ska busa, så jag vill ha full kontroll på henne. Ännu litar jag inte på henne helt till 100 % att hon inte springer bort.

I fredags var vi på en promenad längs en strand och plockade snäckor och fikade. Den dagen uppskattade hon jättemycket. Normalt så brukar hon inte vara så pigg på att springa ut i vattnet, men hon bara tog sats och sprang ut. Hon hann bara ut en liten bit, sedan blev det lite tvärdjupt så hon fick en kallsup och det var nog inte så kul i saltvatten. Hon var så glad, sprang massor och nosade på det mesta. Pinnar älskar hon att bära på också, så många sådana kom hon med.

Här är några bilder från dagen:



Jag såg stavfelet nu, men jag orkar inte ändra :)

Idag var det den stora festen under denna 4 dagar långa släktfest och Chanel fick rostbiff. Det var riktigt uppskattat av den lilla tjejen. Hon har verkligen fått social träning under dom här dagarna. Alla vill hälsa på henne och barnen vill bära, mata henne och klappa hela tiden, så hon får knappt en lugn stund.

 Värmande nyheter från Pinkaholic

Här kommer mina favoriter från Pinkaholics höst- och vinternyheter. Det fanns en hel del sött och mycket rosa :)


Fall Sonata-tröjan är ju bara för söt. Problemet är bara att den är rosa och jag vill gärna undvika att hela hennes garderob innehåller rosa plagg och den vita känner jag inte riktigt för. Om den hade funnits i en annan färg hade jag nog gjort ett köp.

Till Chanel vill jag gärna ha en ganska neutral vinterjacka och då är Expresso-jackan perfekt. Den verkar varm och skön dessutom, så den passar min frusna lilla tjej.

Jag har börjat fundera över selar till vintern. Det behövs ju en som är lite större så den passar över jackorna och helst inte dras över huvudet. Kanske kan Silky vara något, för den var väldigt söt. Jag är bara orolig att den ska vrida sig väldigt mycket när det inte finns något som sitter mellan frambenen.

Love Gear fanns redan förra året och den är något som jag SKA ha. Chanel kommer att bli så underbart söt :)

 Det perfekta halsbandet

Hur mycket pengar kan du tänka dig att lägga på ett hundhalsband?



Någon hundralapp? Över tusen? Eller till och med en miljon?

Det här är ett halsband gjort av läder och massor av underbara diamanter. Varje halsband är anpassat efter kundens önskemål.

Priset? Ja för den här skönheten får man betala 150,000 dollar eller över miljonen i svenska kronor.

Det finns att beställa här.

Tänk så fin Chanel skulle vara i det.

 Om jag bodde i USA...

Det här med djur-mode är mycket större än vad jag trodde. Att det till och med finns Fashion Week för hundkläder tycker jag är ganska imponerande. 21-22 augusti kan man bege sig till New York och gå å Pet Fashion Week om man känner för det. Eller ja, det är inte allt för lätt att få vara med. Om jag har förstått det rätt så måste man vara någon form av återförsäljare av hundkläder för att få vara med.



På tal om evenemang passande för djur så finns det något som heter Bark & Whine ball. Det anordnas av SPCA varje år och det vore något för mig. Balen är ett välgörenhetsevenemang för att samla in pengar för djurens välfärd. Besökarna klär både upp sig själva och sina djur.

SPCA startade 1868 i San Fransisco och är en organisation som har i uppdrag att rädda och skydda djur, tillhandahålla vård och behandling, att förespråka deras välfärd och stärka banden mellan djur och människa.
Husdjur Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0