Nattbloggning

Idag har jag jobbat. Jag saknar lilla Chanel så hemskt mycket när jag är borta, men det är samtidigt roligt att jobba. Det vore roligt om jag någon gång hamnade någonstans där jag kan ha med mig Chanel på jobbet för jag tror att hon skulle gilla att träffa söta gamla tanter :)

Under natten har husse bråkat med min dator och den är inte helt hundra ännu, så bloggen kan tyvärr inte ha några bilder just nu.

Nu är klockan väldigt mycket så nu ska jag borsta Chanels tänder innan vi bäddar ner oss i sängen.

Sov sött!

 Snart löp-tajm

Det märks väldigt tydligt att det börjar vara dags för Chanel att löpa. Hon försöker "tillverka bebisar" med allt möjligt :P Det är tur att hon bara är sån några veckor per år.

Om det är en gång per halvår som gäller för henne (hon har bara löpt en gång så jag vet inte riktigt) så kommer hon löpa i början på april. Hon har ett par trosor, men hon kommer behöva fler. Löptrosorna från Doggie Design gillar vi väldigt mycket. Dom sitter perfekt på Chanel.

Sedan jag tittade in senast så har det kommit några nya modeller som jag verkligen gillar.

Till alla Doggie Designs trosor finns matchande bikinitopp om man vill att hunden ska ha bikini. Där går gränsen för mig, även om dom är ganska söta. Min vovve badar naken ;)

De svarta gillade jag för att dom var så annorlunda. De flesta är annars oftast någon tjejig färg. De till höger var söta med volang på rumpan. Det finns en matchande klänning i rosa och grönt för den som vill ha det.

Le Chien har tyvärr inte just dom här färgerna, så jag hoppas att dom går att hitta på eBay.

 Möt Kalle!

Det här är Kalle Kanin. Han är en tysk/dansk kanin och Chanels nyaste leksak. Hon måste ju få en liten souvenir när hon åker till andra länder. Chanel har en finsk säl också. Egentligen borde han ju ha ett tyskt namn, men jag har ingen aning om vad tyskar heter, så det fick bli Kalle.

Chanel gillar Kalle Kanin. Det är väldigt busigt idag och fullt fart nästan hela tiden :)

 Final

Ikväll tittar jag och Chanel på Melodifestivalen. Eller jag tittar i alla fall, Chanel ligger i mitt knä och snarkar. Det är så mysigt :)

Chanel borde ha varit uppklädd nu när det är final i Melodifestivalen, men istället sover hon och sätter upp en topp från East Side Collection på önskelistan tills nästa tillfälle då hon behöver vara extra fin.

 Berry Delight

Jag har länge funderat över att skaffa något till Chanels päls som man kan använda mellan baden som får henne att dofta lite extra gott. I veckan hittade jag Berry Delight Cologne från Espree i en djuraffär. Husse tyckte att hon doftade som en doftgran som man har i bilen, men jag gillade bär-doften. Det blev inget köp den gången, men husse erkände att hon doftade gott när det gått några minuter.

 Äntligen hemma

I förmiddags kom vi hem efter att ha varit på resande fot fem dagar. Även om det är roligt att resa så är det verkligen skönt att komma hem till sin egen säng. Chanel verkade också uppskatta att få vara hemma för hon ville direkt leka med sina leksaker. Vi vilade på eftermiddagen och hon såg så nöjd ut över att få sova hemma i sängen med mig igen.

Nu har vi dessutom lärt oss hur det fungerar att resa till andra länder med hund. I Köpenhamn åkte vi till djursjukhuset för att hon skulle vaccineras mot Dvärgbandsmask. Veterinären var väldit trevlig, även om danskan är lite svår att förstå ibland. Att man måste besöka en veterinär för vaccinering innan man ska in i Sverige är lite besvärligt, men det är såklart värt det. Det är ju roligt när Chanel kan följa med på matte och husses resor.

Vi lyckades hitta hundgodis till Chanel under våran resa. I somras köpte vi torrfoder från James Wellbeloved (som hon tyvärr inte tyckte om) och då fick man en påse hundgodis på köpet. Dom var hon helt galen i och vi har letat överallt efter dom sedan dess.

Mini Jacks med ank-smak lyckades vi till slut hitta på Arken Zoo i Linköping. Nu har vi bunkrat upp så vi ska klara oss ett tag :)

 Nytt från Pet Flys

Butterfly är den senaste av Pet Flys väskor och nu har det äntligen kommit en matchande klänning. Vi kommer inte skaffa någon väska men klänningen var ju bara för söt. Rosa och somrig. Nu längtar vi verkligen efter våren. Sedan i helgen har vi sett solen nästan dagligen och plusgraderna tackar vi för. Det är så skönt att vi äntligen kan gå på lite längre promenader utan att stackars Chanel ska frysa om små tassarna.

Klänningen skulle vara en hit i sommar :) Till den väskan finns det bara en klänning att välja på, men jag tycker att även killar kan ha rosa så en tröja skulle de absolut ha gjort också.

Fleur de Lis är också fin om än färgerna är lite mörka. Vi längtar så mycket efter våren så vi vill ha ljusa, fräscha färger.

Det är synd att den här inte kom några veckor tidigare för då hade vi klickat hem den till påsken när Posh Pooches gjorde en Pet Flys-beställning. Chocolate Bunny har 410 nitar och 145 stenar. Vi gillar den väldigt mycket.

Antingen är man för snabb eller för långsam med att beställa. Det är inte lätt det här med shopping :)

 En dag med Chihuahua-bus och vila

Idag har Chanel fått leka med Chihuahuan/Dvärg pinschern Max. Hon tycker att det är så roligt att leka med någon i hennes egen storlek.

Dagen har vi annars ägnat oss åt att vila ut oss efter den minst sagt långa dagen i Finland igår.

Igår sportade hon den äppelprydda tröjan från Pinkaholic. I vinterkollektionen fanns en väldigt söt serie som hette Apple Delight. Vi ångrar att vi inte skaffade något mer med dessa söta äpplen. Till exempel så fanns det en sele som var riktigt fin.

 Två födelsedagsbarn

Hela dagen har vi varit i Finland så jag har inte hunnit blogga något. Både husse och Chanels morbror Tyson har fyllt år idag (igår, klockan har visst hunnit bli över midnatt). Då dom fyller år på samma dag är det lätt att komma ihåg. Nu är jag inte så duktig på att komma ihåg hur gamla min mammas hundar är, men jag är ganska säker på att Tyson blev 10 år.

Jag och Chanel hoppas att han hinner med flera fina år till :)

Husdjur Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0