Bilder från Chanels första födelsedag

Första paketet kom från hennes mormor, morfar och deras 4 Shih Tzu. Riktigt fint paket tycker Chanel. Dagen till ära sportar hon en silvrig rosett runt halsen. Jag tyckte att hon borde ha skaffat sig en födelsedagsklänning, men papsen sa nej, så vi kompromissade fram en rosett.


I paketet var det två julstrumpor. En för dom stora paketen och en mindre för dom små, men dyra presenterna. I varje strumpa var det ett paket till Chanel. Strumporna ska såklart hängas upp och fyllas med hennes julklappar sedan.


Det stora paketet innehöll en mjukdjurshund som Chanel upptäckte var väldigt skojig att leka med. Det lilla paketet innehöll en STOOOR påse hundgodis. Även den uppskattades mycket. Chanel tackar mormor, morfar och sina lurviga morbröder så hemskt mycket.


Sedan fick hon sina tre paket från mamsen och papsen (alltså matte och husse, inte hennes biologiska mor och far *ler*). Egentligen var det tänkt att hon skulle få två paket till, men dom ligger hos hennes mormor och morfar. Det får bli försenade födelsedagspresenter.


Stora paketet innehöll ännu en mjukdjurhund. Direkt hon fick syn på den genom ett hål i omslagspappret så drog hon ut den och började bita på den, så den verkar uppskattad.


Det mellanstora paketet innehöll ett par tiktrosor från Doggie Design. Dom hann tyvärr inte fram under löpet, men hon hinner använda dom nästa gång.


Minsta paketet var roligt tyckte Chanel. När hon jobbade på att öppna det så började det plötsligt blinka och saker som blinkar eller lyser gillar hon. Det innehöll ett blinkande ben, så det ska hon ha fastsatt på selen så man ser henne i mörkret.


På födelsedagen ska man såklart ha tårta också. Matte är tyvärr ingen tårtbakarexpert, men hon fick sitt namn på och ett litet ljus åtminstone. Den innehåller vanlig tårtbotten, leverpastej, skinkost och skinka.


Det var riktigt gott tyckte födelsedagsbarnet. Hon fick bara en liten bit av tårtan. Den som spar han har!

Under dagen har hon fått lövbiff, tårta och några ostbågar. Ostbågar tycker hon är supergott!


Förutom att äta, öppna paket och några svängar ute i kylan så har vi busat massor med hennes nya leksaker. Nu är hon riktigt trött och sover gott i sängen.
Kommentarer
Postat av: Becca & Olga

Grattis! :D Och vad himmla massa paket. och till på köpet så närmar sig ju julafton med stormsteg vilket betyder Fler presenter :D

Vart hitta du de där julstrumpotna föresten, Skulle vilja ha till Olga!

2010-11-26 @ 23:35:44
URL: http://sweetolga.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Husdjur Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0