Rescue Me tote

Jeanne Chin är en etablerad skådespelare och modell i Hollywood. Hon hade en dröm om att tillverka en väska som var vardaglig och hade ett gott ändamål. Efter att ha köpt en väska med en sovande katt på så fick hon ofta frågan om vart hon hade köpt den och att de "skulle dö för en likadan med en hund på". Då började hon fundera över hur hon ville att den perfekta väskan skulle se ut.

Hon ville ha en väska som lätt kunde rengöras, tillverkad av kvalitetsmaterial och designad med kärleksfulla detaljer. En väska som var praktisk, men även trendig och sagolikt vacker. Jeanne undrade varför väskor med djurtema inte gav tillbaka till dom som dom hyllade.

Jeanne skapade Rescue Me Tote. För varje såld väska donerar hon till en del av vinsten till djurvälgörenhet.

Modellen Te Quiero Chihuahua har en underbar Chihuahua på framsidan med ett blingat halsband. På insidan sitter två olika avtagbara foder (ett i fuskpäls och ett av bomull) som lätt tas loss med hjälp av knappar, ett litet fack med blixtlås, nyckelhållare och säkerhetskoppel så att hunden inte kan hoppa ut.

Utsidan är gjord av bomullscanvas, med en applikation av satin på framsidan. Axelbanden är vadderade för komfortens skull. Under väskan sitter fyra guldtassar för att skydda undersidan.

Både guldtassarna på undersidan och det utbytbara fodret har Jeanne designpatent på.


Förutom Te Quiero Chihuahua finns även Doggie Style, I Love New Yorkie och Flirty Feline.
Alla fyra modellerna finns i vitt. rött och rosa.

Väskorna hittas hos JCLAboutique och dom skickar till Sverige :)

Jag är riktigt sugen på att skaffa en, med en Chihuahua då såklart. Att en del av det man betalar går till välgörenhet gör ju det hela ännu bättre.
Kommentarer
Postat av: Posh Pooches

Håll utkik i bloggen :P

2010-11-22 @ 13:11:29
URL: http://poshpooches.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Husdjur Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0