Chihuahua på tåget

Min lilla tjej börjar ha varit med om ganska mycket. Hon hade aldrig flugit innan, men det fick hon göra i förra veckan och det gick utan problem. Hon hade inte heller åkt tåg, men under våra dagar i Stockholm fick hon åka mycket tunnelbana och nu sitter vi på tåget som ska ta oss hem till Norrland igen. Om man är ute i sista sekunden med att hitta biljetter för att ta sig hem så är det minsann inte lätt. Jag gillar egentligen inte tåg eftersom det tar sådan otroligt lång tid, men det går bra hittills i alla fall.

Chanel verkar inte ha något emot att åka tåg. Hon ligger på sätet bredvid mig och sover. Det är väldigt synd att det enda som finns för djurägare på tåget är 4 sittplatser. För oss som ska åka ca 100 mil är det lång tid att sitta. Åtminstone en sovkupé borde kunna avvaras till dom som har djur och reser långt.



Chanel hade fullt upp innan hon somnade här på tåget. Hon älskar servetter. Egentligen tycker hon om papper av alla slag. Hon vill gärna riva sönder det till pyttesmå bitar så matte och husse får det extra jobbigt att städa upp allt sedan.
Kommentarer
Postat av: Emma :)

hehe vad gullig hon är :D

2010-10-27 @ 18:24:38



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Husdjur Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0