Äntligen hemma

I förmiddags kom vi hem efter att ha varit på resande fot fem dagar. Även om det är roligt att resa så är det verkligen skönt att komma hem till sin egen säng. Chanel verkade också uppskatta att få vara hemma för hon ville direkt leka med sina leksaker. Vi vilade på eftermiddagen och hon såg så nöjd ut över att få sova hemma i sängen med mig igen.

Nu har vi dessutom lärt oss hur det fungerar att resa till andra länder med hund. I Köpenhamn åkte vi till djursjukhuset för att hon skulle vaccineras mot Dvärgbandsmask. Veterinären var väldit trevlig, även om danskan är lite svår att förstå ibland. Att man måste besöka en veterinär för vaccinering innan man ska in i Sverige är lite besvärligt, men det är såklart värt det. Det är ju roligt när Chanel kan följa med på matte och husses resor.

Vi lyckades hitta hundgodis till Chanel under våran resa. I somras köpte vi torrfoder från James Wellbeloved (som hon tyvärr inte tyckte om) och då fick man en påse hundgodis på köpet. Dom var hon helt galen i och vi har letat överallt efter dom sedan dess.

Mini Jacks med ank-smak lyckades vi till slut hitta på Arken Zoo i Linköping. Nu har vi bunkrat upp så vi ska klara oss ett tag :)
Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Husdjur Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0