Chanels nya favorit

Chanel har fått en råtta av sin "farmor" och hon älskar den. Det är tyvärr den ända leksaken som fortfarande piper. Hon älskar pipleksaker, men det brukar inte dröja så länge innan dom "tappar talet" :)

Chanel är så liten så kattleksaker passar henne perfekt.
Råttan ska vara med överallt. Även i sängen när man ska sova. Hon fastnar verkligen för vissa leksaker och då släpper hon dom gärna inte ur sikte.
Kommentarer
Postat av: Anna Posh Pooches TÄVLA I BLOGGEN

Ni får vara med och tävla i bloggen om en ny leksak till Chanel!

2011-09-23 @ 10:25:13
URL: http://poshpooches.blogg.se/
Postat av: elin

Hej, jag har en killhund :) jag kan säga att jag älskar din blogg! jo, i januari februari så planerar jag och min släkt att åka till Egypten, och jag gick igenom dina inlägg ;) och såg att Chanel hade flygit, min hund är 6 år, och hans kompis är 4 år, och dom ska såklart komma med, cesar är ju mitt lilla barn, men jag undrar hur flyger man med dom? måste dom sita i nått djurrum eller får man va med dom hela tiden?

2011-11-03 @ 20:28:15
Postat av: naiana

Fan vad jag ÄLSKAR din blogg! Så här ska verkligen en chihuahua blogg se ut! Du bloggar så bra och lägger upp jätte fina hundkläder. Hur fixade du designen? Jag vill ha nåt liknande!

2011-11-11 @ 12:44:46
Postat av: Areyanna

Gu va söt! Jag skulle med vilja ha en mindre hund, men det funkar ju inte när jag har en stor staffe hane=)=)=) Får låna mina vänners chihuahuaor ibland dock=)=)

2012-05-11 @ 19:35:22
URL: http://areeyanna.blogg.se/
Postat av: Christer Holm

Hur hamnade jag här, jag läste chihuahua , det är den enda ras av hundar jag kan tänka mig skaffa mig, så jag kommer läsa i den här oftar.

2013-07-16 @ 19:03:23
URL: http://www.moonchild.nu



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Husdjur Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0